HEADER JPNJ BM 180816

×

Amaran

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagal

Salinan gagalKERJA-KERJA PENYELENGGARAAN TAPAK SEMAIAN KAMPUNG GAJAH

LogoPerhutanan

PEJABAT HUTAN DAERAH JOHOR TENGAH
JABATAN PERHUTANAN NEGERI JOHOR
KENYATAAN TAWARAN SEBUTHARGA

 

Tawaran sebutharga adalah dipelawa kepada Kontraktor Bumiputera tempatan yang mempunyai Perakuan Pendaftaran Kontraktor (PPK), Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPPK), dan Sijil Taraf Bumiputera (STB) yang berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) serta berdaftar dengan Jabatan Perhutanan Negeri Johor bagi menyertai sebutharga berikut:

No.Sebut Harga Perkara Gred Kategori Pengkhususan Harga Dokumen (RM)
PHDJH. 1/2014(K) CADANGAN KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN TAPAK SEMAIAN KAMPUNG GAJAH, PEJABAT HUTAN DAERAH JOHOR TENGAH DAN KERJA-KERJA YANG BERKAITAN DENGANNYA G1

CE

ATAU

B

CE21

ATAU

B24

40.00


2. Tawaran sebutharga ini bermula dari 29 APRIL 2014 sehingga 14 MEI 2014. Kontraktor-kontraktor DIWAJIBKAN menghadiri lawatan tapak pada 8 MEI 2014 (KHAMIS) di Pejabat Tapak Semaian Kampung Gajah, Pejabat Hutan Daerah Johor Tengah, pukul 9.30 pagi. Hanya kontraktor yang menghadiri lawatan tapak sahaja yang layak memasuki tawaran sebutharga.

3. Borang-borang sebutharga boleh diperolehi di Pejabat Hutan Daerah Johor Tengah, Kluang dengan menyertakan Wang Pos/Wang Kiriman Pos/Bank Deraf berharga RM 40.00 (Ringgit Malaysia Empat Puluh Sahaja) yang dibuat atas nama Pengarah Perhutanan Negeri Johor. Bayaran secara tunai tidak diterima.

4. Borang Sebutharga yang telah diisi dengan lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebutharga di Jabatan Perhutanan Negeri Johor pada atau sebelum jam 12.00 tengahari 14 MEI 2014 (KHAMIS).

5. Semua borang sebutharga yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri dan ditulis “Bil. Sebutharga PHDJH. 1/2014(K)” pada penjuru atas sebelah kiri sampul surat bekenaan dan dimasukkan ke dalam peti tawaran di tempat berikut:


Jabatan Perhutanan Negeri Johor,
Tingkat 2, Bangunan Dato' Mohamad Ibrahim Munsyi,
79660 Nusajaya, Johor Darul Ta'zim.

6. Jabatan Perhutanan Negeri Johor tidak terikat untuk menerima sebutharga yang terendah atau mana-mana sebutharga yang disenaraikan.

(MOHD FARIS BIN SOBRI)
Pegawai Hutan Daerah
Johor Tengah, Kluang

 

 

 
Penafian  |  Dasar Keselamatan  |  Dasar Privasi  |  Peta Laman  |  Soalan Lazim  |  Bantuan Pengguna  |  Undian 
 Hakcipta Terpelihara (c) 2018 Jabatan Perhutanan Negeri Johor (JPNJ)
Tingkat 2, Bangunan Dato' Mohamad Ibrahim Munsyi, Kota Iskandar 79660 Iskandar Putri, Johor Darul Takzim.
Tel: 07-266 7433   Faks: 07-266 1288   Emel: webjpnjohor[at]forestry[dot]gov[dot]my
Paparan terbaik menggunakan popular pelayar terkini seperti Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera & Safari dengan resolusi minimum 1280 x 800 piksel.
 Tarikh Kemaskini:
22/10/2019
  
Statistik Pelawat:

132728